Политику Приватности

Ко смо ми

Наша адреса сајта је следећи: https://www.srpskikod.org/
Које личне податке прикупљамо и зашто их ми прикупљамо
Напомена

Када посетиоци остављају коментаре на сајту, ми прикупљамо податке приказане у облику коментара, као и IP адреса посетиоца и усер агент стринг прегледача да помогне детекцију спама.

Анонимизированная ред, покренут са ваше адресе е-поште (која се такође назива и хэшем), може се обезбедити сервиса Gravatar, да бисте сазнали да ли користите га. Политика приватности услуге Gravatar је доступна овде: https://automattic.com/privacy/. Након одобрења вашег коментара своју слику профила ће се видети јавности у контексту вашег коментара.
Штампа

Ако сте преузели слику на сајт, морате да се избегне преузимање слика са уграђеним подацима о локацији (ЕКСИФ ГПС). Посетиоци сајта могу преузети и издвојите све податке о локацији од слика на веб-сајту.
Контакт формулар
Колачићи

Ако оставите коментар на нашем сајту, можете да изаберете и сачувати ваше име, е-маил адресе и веб-сајт у колачиће. То је за ваше удобности, тако да не морате да поново попуните своје податке када оставите још један коментар. Ови колачићи ће трајати годину дана.

Ако имате налог и пријавите се на овај сајт, ћемо поставити привремени колачић да се утврди прихвата да ли је ваш прегледач колачиће. Овај колачић не садржи личне податке и бришу када затворите прегледач.

Када уђете у систем, ми смо такође да поставимо неколико колачића, да сачувате своје податке за пријављивање и ваш екран. Колачиће за пријављивање траје два дана, а колачићи параметара екрана – године. Ако изаберете „Запамти ме“, и Ваше корисничко име ће бити сачувана у року од две недеље. Ако изађете из свог налог, колачиће за пријављивање ће бити избрисани.

Ако мењате или објавите чланак, додатни колачић ће бити сачувана у вашем претраживачу. Овај колачић не садржи личне податке и само указује ид публикације само да уређеног члана. Он истиче за 1 дан.
Уграђени садржаја са других сајтова

Чланци на овом сајту могу да садрже уграђени садржај (на пример, видео, слике, чланци итд.). Уграђени садржаја са других сајтова понаша потпуно исто као и ако је посетилац посетио неки други сајт.

Ови веб-сајтови могу да прикупља податке о вама, да користе колачиће, да се уведу додатни стороннее праћење и пратите ваше интеракције са овим уграђеним садржајем, укључујући праћење интеракције са уграђеним садржајем, ако имате налог, и да сте пријављени на овај веб-сајт.
Аналитика
Са ким делимо вашим подацима
Колико дуго ми чувамо своје податке

Ако оставите коментар, коментар и његова мета-подаци ће се чувати бескрајно дуго. То значи да можемо да препозна и наведе било који каснији коментари су аутоматски, а не да их задржи у реду умерености.

За кориснике који се региструју на нашем сајту (ако их има), ми такође чувамо личне информације које они пружају у профилу корисника. Сви корисници могу да видите, измените или уклоните своје личне податке у било које време (осим они не могу да промене своје корисничко име). Администратори сајта такође могу да видите и измените ову информацију.
Шта имате права на ваше податке

Ако имате налог на овом сајту, или сте оставили коментаре, можете да затражите пријем экспортированного датотеке личних података које чувамо о вама, укључујући и све информације које сте нам дали. Такође можете да захтевате да смо елиминисали све ваше личне податке, које чувамо. Ово не укључује било какве податке, које смо дужни чувати у административним, правним или за безбедност.